piše se o tome

Veliko čišćenje u Real Madridu; trener Carlo Ancelotti već prekrižio četiri igrača!

15.04.2024 u 14:59

Bionic
Reading

Nije tajna kako čelnici Real Madrida uskoro rade veliku rekonstrukciju prve momčadi, ali puno toga još nije jasno

Ono što je jasno jest kako su vrlo vjerojatno četvorica igrača - prekriženi. To se moglo vidjeti na posljednjoj utakmici Reala u kojoj je jedva dobio Mallorcu.

>> Evo što nam je Vahid Halilhodžić rekao o kampanji Dinama i povratku Luke Modrića

Od tih 'prekriženih' najzanimljiviji je Fran Garcia koji je stigao iz Raya Vallecana za 5 miliijuna eura i bio je programiran da se izbori za mjesto u udarnih 11. No, umjesto da ga pripreme za velike stvari on je dobivao mrvice (u zadnjih osam utakmica skupio je samo 25 minuta!).

Da Carlo Ancelotti na njega uopće ne računa vidjelo se na toj utakmici jer nije dobio niti tzv, marker za zagrijavanje.

Među igračima na koje Ancelotti više ne računa jest i Dani Ceballos koji je konstantno nezadovoljan.

Također, među tim prekriženim igračima nalazi se – kako pišu španjolski mediji – i Arda Guler. Jasno je kako Ancelotti na njega baš ne računa pa je stoga realnija posudbu u neki drugi klub.

Kako pišu španjolski mediji, četvrti otpisani igrač je golman Kepa koji je bio starter, a sada ima ulogu trećeg golmana što mu nije drago.

No, kad su u pitanju veterani kao što su Luka Modrić i drugi poput Joselua, Brahima i Vazqueza poruka trenera Ancelotti je jasna.

'Oni koji igraju manje su bili dobri.'

Kako će cijela priča završiti, pogotovo kad je Modrić u pitanju, ne zna nitko. Pa ni sam Modrić kojem nude bogatstvo u Saudijskoj Arabiji, ali i kojeg zove njegov matični klub Dinamo u kojem se igrački afirmirao.

Standings provided by Sofascore