za tportal

Pitali smo Vahu Halilhodžića je li završio karijeru te bi li prihvatio poziv Hajduka

15.04.2024 u 10:21

Bionic
Reading

Nogometni trener Vahid Halilhodžić uvijek je zanimljiv sugovornik. Ovaj put tema je bila njegova trenerska karijera i odgovor na pitanje je li rekao zadnju riječ

Legendarni 71-godišnji trener Vahid Halilhodžić, koji je uoči Svjetskog prvenstva u Katru dobio otkaz na klupi reprezentacije Maroka, još uvijek nije prebolio tu nepravdu.

>> Evo što nam je Vahid Halilhodžić rekao o kampanji Dinama i povratku Luke Modrića

Iz svog doma u Parizu javio se za tportal, a na pitanje je li odlučio otići u trenersku mirovinu kao iz topa je ispalio:

'Od toga dana kad sam napustio Maroko dobio sam jako puno ponuda. Stalno me zovu, ali odlučio sam da do ljeta nijednu ponudu neću prihvatiti. To je sigurno, a nakon toga - tko zna…', znakovito je poručio Vaha te prati sva zbivanja u hrvatskom nogometu. Tako je za tportal komentirao kampanju Dinama koja je pokrenuta kako bi se u Maksimir vratio Luka Modrić, a naravno da prati i zbivanja u SuperSport HNL-u, u kojem se Rijeka i njegov bivši klub Dinamo bore za titulu.

'Prvenstvo je jako, jako zanimljivo…', kratko je rekao Vaha.

A kad smo mu postavili hipotetsko pitanje o Hajduku, bi li prihvatio njihov poziv, malo je zastao i rekao:

'Znate, imam u Splitu puno prijatelja i o čemu smo pričali i je li bilo nešto na tom planu, ne mogu javno govoriti. Stvarno ne bih o toj temi, ako me razumijete…'

Za kraj razgovora želio je još nešto reći o svojoj trenerskoj karijeri. Na novo pitanje znači li sve to da je završio karijeru kazao je:

'Ne znam što bih vam rekao… Tu odluku moram donijeti, ali u isključivo u dogovoru s familijom. Znate, oni su vrlo oštro protiv toga da se i dalje bavim trenerskim poslom. A s druge strane, ja još imam toliko snage, volje i želje da bih volio još jedan izazov. Jer ono što mi se dogodilo s Marokom jako mi je teško palo, teško sam to podnio. I upravo zato ne želim na takav način završiti karijeru', dodao je Vaha te je još jednom podsjetio da je odbio silne milijune iz Saudijske Arabije te nekoliko reprezentacija, ali i hrvatskih klubova koji su ga zvali. Imena klubova iz HNL-a nije želio otkriti…

'S jedne strane uživam zadnjih mjeseci s obitelji, pogotovo u igri s unucima, i to me ispunjava. Znate, puno sam toga propustio, puno sam putovao širom svijeta amo-tamo i vrijeme je da se smirim. Dakle s te strane ne trebam taj stres. No s druge stane nisam imao nikad ponuda kao sad! Usprkos milijunima, u dogovoru s obitelji sve sam ponude odbio, a u ljeto ću donijeti konačnu odluku. Do tada svima poručujem da sam na odmoru', završio je Vaha.

  • +27
30. kolo, SuperSport HNL, Hajduk - Osijek Izvor: Pixsell / Autor: Sime Zelic/PIXSELL