KAKO BEZ NJEGA

Veliki šok! Bale izgubljen do kraja sezone?

05.04.2013 u 08:54

Bionic
Reading

Na kraju prvog četvrtfinalnog ogleda Europa lige između Tottenhama i Basela (2:2) White Hart Lane je zanijemio. Teško se pritom ozlijedio Velšanin Gareth Bale...

Najbolji igrač i strijelac londonske momčadi je u jednom duelu i borbi za loptu, krivo stao s desnom nogom i očigledno prilično teško ozlijedio gležanj.

Bol je po izrazu Baleova lica bila prežestoka, a tek je uz pomoć nosila uspio napustiti travnjak. Prve informacije engleskih medija govore da je lako moguće da je Bale za Tottenham izgubljen do kraja sezone, no ipak se čeka što će reći naknadni liječnički pregledi.


U svakom slučaju, za Balea slijedi dulja pauza, a time kopne i šanse njegove momčadi da uhvati jedno od mjesta koje iduće sezone vode u Ligu prvaka. Trenutačno je Tottenham treći na ljestvici, ali mu za vratom pušu Chelsea (dva boda manje) i Arsenal (četiri boda manje).

Koliko je 23-godišnji Bale bitan za Tottenham najbolje govori 17 pogodaka ove sezone u Premierligi, čime je treći strijelac lige iza Suareza i Van Persieja.