OVO TREBA POGLEDATI

Nikad spektakularnija emisija Klub prvaka; u goste dolazi legendarni 'nogometni brk' koji je šokirao Maksimir i Franju Tuđmana

18.05.2022 u 18:10

Bionic
Reading

U četvrtak 19. svibnja na rasporedu Sportske televizije je uvjerljivo najspektakularnija emisija Kluba prvaka do sada na novoj megasceni

U televizijski posao vraća se Doris Vrečko, koja će u specijalnoj emisiji o finalu Hrvatskog nogometnog kupa - Hajduka i Rijeke - pitanjima izrešetati legendarnog Iliju Lončarevića, trenera koji je šokirao Maksimir i Tuđmana 1992., i s Interom iz Zaprešića pobijedio HAŠK Građanski, tj. Dinamo.

Na vrućem stolcu Doris Vrečko naći će se i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, koji nam je otkrio nepoznate detalje iz vrha kuće nogometa.

Ekskluzivno za Klub prvaka, Zoomom se iz Afrike javio legendarni Aljoša Asanović, koji se među ostalim prisjetio epskog finala Kupa Maršala Tita kojeg su Hajduk i Rijeka igrali u Beogradu 1987. godine, a o čemu nam je sve ispričao, uz najavu ovogodišnjeg finala kupa, poznati hrvatski nogometni novinar Tomislav Dasović.