stigli su do zida

Očajnički potez PSG-a! Kylianu Mbappeu je poslana zadnja ponuda, one ranije bile su sulude, ali ova nadmašuje sve prethodne

18.05.2022 u 17:12

Bionic
Reading

PSG je povukao zadnji potez kako bi nagovorio Kyliana Mbappea na produljenje suradnje, ali u francuskom prvaku su svjesni kako je njihova zvijezda na odlasku

U subotu će završiti francusko prvenstvo, PSG od 21 sat igra s Metzom, a nakon što sudac odsvira kraj, nogometni navijači čekat će službenu vijest vezanu uz sudbinu Kyliana Mbappea.

Francuzu ugovor završava, novi nije potpisao, a on sam je priznao kako je donio odluku. Objavit će je nakon što se i službeno okončana sezona, a onda ćemo svi saznati ide li mladi golgeter u Real ili ostaje u PSG-u.

Prema zadnjim informacijama madridski velikan bit će novi poslodavac najpoželjnijeg igrača na planeti, a PSG koji je dao sve od sebe da ga zadrži povukao je potez očajnika te još malo podebljao ponudu Mbappeu.

Francuzu je ponuđeno gotovo 60 milijuna eura neto po godini ugovora, a on bi samo za novi potpis dobio nevjerojatnih 120 milijuna eura bonusa. Prije par tjedana spominjala se godišnja plaća od 50 milja, a bonus od 100, a sada je i ta suluda ponuda podebljana.

PSG - Lens Izvor: EPA / Autor: YOAN VALAT

No, na Parku prinčeva svjesni su kako će Mbappe najvjerojatnije prihvatiti ponudu Reala, financijski slabiju, ali i dalje fantastičnu – do 40 milijuna eura plaće s bonusima za golove, trofeje i nastupe.