halo, florida!

Veliki peh hrvatskog reprezentativca! Dobio strašan udarac u debiju za novi klub

14.01.2018 u 17:03

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Eduardo da Silva, koji je prije desetak dana potpisao ugovor s poljskom Legijom, ozljeđen je u premijernom nastupu za novi klub

Vodeća momčad poljskog prvenstva, Legia iz Varšave, na prijateljskom je turniru na Floridi a u subotu je igrala i prijateljsku utakmicu protiv Barcelone.

  • +10
Eduardo da Silva Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Naravno, ne one slavne iz Katalonije, već one iz Ekvadora, koja je upisala pobjedu 3:2.

No, s tog dvoboja stižu i još neugodniej vijesti po hrvatskog trenera Romea Jozaka, koji je u toj utakmici priliku dao i bivšem hrvatskom reprezentativcu Eduardu da Silvi, novopečenom igraču ovog poljskog kluba.

Međutim, nakon jednog starta u 59. minuti, u  kojem je suparnički igrač naskočio na Dudua, ovaj je ostao ležati na terenu.

'Eduardo je pogođen koljenom u leđa i najvjerojatnije je došlo do pomaknuća kralješka. Ozljeda je proizašla iz činjenice da je u tom trenutku njegovo tijelo bilo opušteno jer nije očekivao takav udarac straga. Osjećao je veliku bol, a problemi s kralješnicom uvijek su ozbiljni. Zbog ovog nasrtaja morali smo ga povući s terena', rekao je trener Legije Romeo Jozak.

Hrvatski trener prenio nam je i da je Eduardo već tijekom nedjelje normalno mogao hodati, no da se konačna dijagnoza očekuje tijekom ponedjeljka kada će obaviti pregled magnetskom rezonacijom.

Ipak, nakon ovakvih vijesti, vjerujemo da će Eduardo već za nekoliko dana opet biti u punom pogonu.