SRIJEDA - 21 SAT

Veliki optimizam iz Dinama; trener i igrači uvjereni da mogu izboriti Ligu prvaka, ali atmosferu kvare ozljede važnih igrača

24.08.2021 u 12:22

Bionic
Reading

Dinamo je održao konferenciju za medije uoči uzvratnog susreta play-offa Lige prvaka (srijeda, 21 sat) protiv moldavskog Šerifa. Modri moraju nadoknaditi njihovu veliku prednost od 3:0

Na konferenciji za medije bili su trener Damir Krznar i Luka Ivanušec.

'Vjerujemo da ova momčad ima snage, energije i znanja nadoknaditi zaostatak. Vjerujemo da možemo doći do pozitivnog rezultata, do rezultata koji nas vodi u Ligu prvaka. U sportu je sve moguće, u nedavnoj prošlosti i mi smo to dokazali. Zaista vjerujemo da možemo napustiti stadion uzdignutih ruku', rekao je na početku trener Krznar.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Potpisao bih svaku trenerovu riječ. Vjerujemo da možemo proći i dohvatiti Ligu prvaka. Atmosfera je pozitivna, imali smo nekoliko razgovora, očekujemo veliku podršku navijača i da sutra možemo napraviti što želimo', istaknuo je Ivanušec.

'Moramo zatvoriti pristupe našem golu i to je osnova na čemu temeljimo nadu da sutra možemo proći. Ne smijemo primiti gol, otići u fazu napada s igračem, dva viška. Moramo ubiti njihovu kontru koja nas je koštala rezultata u Tiraspolu', dodao je Krznar.

'Odluka o formaciji spada u taktičke zamisli za koje bih volio da ostanu skrivene.'

  • +43
Šerif - Dinamo, play-off Lige prvaka, 2021./22. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Situacija s Jakićem i Ademijem nije dobra...

'Zglob Jakića je otečen, jučer nije bio spreman za trening, vidjet ćemo danas i odlučiti. Ademi neće biti spreman za početak, čekat će svoju priliku da uđe ako to bude potrebno', govorio je Krznar.

'Svjesni smo toga da smo napravili puno loših stvari u Tiraspolu, morali smo popričati o tome. Sutra mislim da, jednostavno, kada budemo ekipa, onda imamo šanse. O tome smo najviše pričali, da sve napravimo zajedno. To je prvi i glavni cilj, ako tako bude, onda će naša kvaliteta doći do izražaja.'

Dodajmo kako su, sukladno propozicijama UEFA-ina natjecanja, momčad Dinama i organizacijski tim odradili testiranje na Covid-19 uoči uzvrata play-offa Lige prvaka protiv Šerifa, a svi su rezultati testiranja negativni!

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport