uskoro odluka

Dinamo pronašao stopera; riječ je o Francuzu koji je igrao u najelitnijem razredu engleskog nogometa

24.08.2021 u 11:23

Bionic
Reading

Prijelazni rok nogometaša još uvijek traje, a u Dinamu su svjesni da im je stoperska pozicija poprilično tanka. I zato su, prema pisanju francuskih medija, čelnici Modrih u kontaktu s 31-godišnjim Maximeom Le Marchandom

Francuski stoper Maxime Le Marchand od 2018. godine igrač je engleskog Fulhama, u koji je stigao za četiri milijuna eura iz Nice.

No, u redovima londonskog kluba dobar je bio tek tijekom svoje prve sezone, dok je Fulham još bio član Premier lige. Već sljedeće sezone, dok je Fulham bio u Championshipu, minutaža ovom stoperu bila je puno manja. Nakon povratka u najelitnije društvo engleskog nogometa, Le Marchand shvatio je da bi vrijeme provodio na klupi, pa je prihvatio posudbu u belgijski Antwerp.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +43
Sheriff - Dinamo, play-off Lige prvaka, 2021/22. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Sada je opet dio Fulhamove momčadi, no prema pisanju RMC Sporta, ne još zadugo, jer navodno je u kontaktu s čelnicima Dinama, koji traže rješenje za stopersku poziciju.

Kako piše isti izvor, Francuzu bi draža bila opcija povratka u neki francuski klub, no ne uspije li realizirati takav transfer, prihvatio bi poziv iz Zagreba. No, vrijeme mu polako curi....

Trenutna vrijednost Francuzu, prema podacima s Transfermarkta, iznosi 1,5 milijuna eura.