španjolska liga

Veliki kiks Barcelone u Madridu; Rayo Vallecano joj je 'otkinuo' važne bodove

25.11.2023 u 16:10

Bionic
Reading

U prvom subotnjem susretu 14. kola španjolske La Lige nije bilo pobjednika, nogometaši Rayo Vallecana i Barcelone odigrali su u Madridu 1:1.

Rayo Vallecano je poveo u 39. minuti odličnim golom Unai Lopeza koji je sjajno opalio s 30 metara te je precizno pogodio bliži kut nemoćnog golmana Barcelone Inake Pene.

Cijelo drugo poluvrijeme Barcelona je napadala i tražila izjednačenje, kao i potencijalni preokret. U 76. minuti odlično je s ruba šesnaesterca pucao Raphinha, ali je pogodio vratnicu, no nekoliko minuta kasnije ipak se zatresla domaća mreža.

U 82. minuti Balde je probio lijevu stranu, a ispred Lewandowskog je reagirao domaći igrač Lejeune, ali je nespretno zahvatio loptu i pogodio vlastitu mrežu. Mogla je Barcelona do kraja još jednom kreirati preokret, što je već uspijevala ove sezone, ali domaćin je sačuvao jedan bod.

  • +9
Rayo Vallecano - Barcelona, španjolska liga, 25.11.2023. Izvor: EPA / Autor: KIKO HUESCA

Barcelona je ostala treća na ljestvici te ima bod manje od madridskog Reala i tri manje od Girone. Rayo Vallecano se popeo na osmo mjesto ljestvice.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Standings provided by Sofascore