Hrvat mijenja sredinu

Velikan kreće po Josipa Brekala; hrvatski reprezentativac oduševio u dresu Wolfsburga i sada prelazi u redove talijanskog diva

16.08.2020 u 11:47

Bionic
Reading

Talijanski mediji su se raspisali o interesu Napolija za Josipa Brekala

Josip Brekalo iza sebe ima sjajnu sezonu u Bundesligi. Za svoj Wolfsburg je odigrao 41 utakmicu i zabio sedam golova, te upisao jednako toliko asistencija. Njegove sjajne igre nisu prošle nezapaženo i privukao je interes brojnih velikana. Već smo ranije pisali da ga u svojim redovima žele vidjeti talijanski prvoligaši Atalanta i Milan, a sada se u utrku uključio još jedan klub iz Serie A.

Sky Sport Italia piše kako je Napoli odlučio dovesti Josipa Brekala u svoje redove. Isti list piše kako je 22-godišnji hrvatski reprezentativac koji je za 'Vatrene' nastupio 11 puta polivalentan igrač koji može igrati na svim pozicijama u napadu, ali i kako je specijalizirao igranje na lijevoj strani.

Brekala u Napoliju vide kao zamjenu za Lorenza Insignea na lijevom krilu, a Talijani pišu kako bi ovoga ljeta Hrvat mogao koštati oko 20 milijuna eura, odnosno možda koji milijun manje ako pregovori budu uspješni.

Tako bi Brekalo trebao povećati hrvatsku koloniju u Serie A, pitanje je samo u dresu kojeg od talijanskih velikana.