IZGUBIO ŽIVCE

Velika zvijezda otkazala Umag iz nevjerojatnog razloga!

22.07.2013 u 13:04

Bionic
Reading

Španjolski tenisač Fernando Verdasco neće nastupiti u Umagu nakon što je doživio slom živaca tijekom turnira u Hamburgu i pritom ozlijedio desnu šaku

Iskusni 29-godišnji tenisač bio je u odličnoj formi u posljednjih mjesec dana. Nakon četvrtfinala Wimbledona u kojem je opasno prijetio Andyju Murrayju, ušao je i u finale turnira u Bastadu, da bi ga u četvrtfinalu turnira u Hamburgu pobijedio Federico del Bonis.

Upravo u tom meču protiv Argentinca dogodio se incident zbog kojeg pobjednik Umaga iz 2008. godine neće nastupiti ove godine. Tijekom meča, u 'tie-breaku' drugog seta Verdasco je potpuno izgubio živce i napravio scenu na terenu.


No, ono najgore dogodilo se nakon što je otišao u svlačionicu uoči trećeg seta. Verdasco je šakom razbio jedan ormarić i pritom ozlijedio desnu šaku. Uspio je još pružiti solidan otpor i izgubiti 7:6, 6:7, 4:6, no zatim je predao igru parova, a onda i otkazao Umag.

Tako je nakon Marina Čilića otkazao još jedan bivši pobjednik, a jedini u ždrijebu Umaga koji je okusio slast pobjede na ovom turniru je Aleksandr , slavljenik iz 2011. godine.