Razbio ih PSG

Velika svađa i razdor u Barceloni najbolje pokazuje nemoć Katalonaca; Pique totalno poludio na suigrača, a sve su zabilježile i kamere

17.02.2021 u 13:28

Bionic
Reading

Gerard Pique je vrištao na Antoinea Griezmanna i nije se mogao smiriti, a njihovu prepirku zabilježile su kamere na tv prijenosu

Barcelona je na svojem Camp Nou teško poražena u osmini finala Lige prvaka. PSG je protutnjao Barcom i nanio joj poraz od 4:1, a glavni krivac za to bio je Kylian Mbappe koji je, blago rečeno, uništavao obranu Katalonaca cijelu utakmicu i zabio hat-trick.

U obranu Barce vratio se i Gerard Pique koji tri mjeseca nije igrao zbog ozljede, ali nije pomogla ni njegova prisutnosti. Dapače, bio je jedan od najgorih na terenu, a u 40. minuti je unio i dodatan nemir kada se, kod rezultata 1:1, posvađao s Antoineom Griezmannom. Pique se izderao na napadača jer se nije dovoljno vraćao u obranu.

'Ajmo zadržati loptu barem jednom! Ovo je je*** pakao! Ajmo, idemo je*** malo duže zadržati posjed!', vrištao je nemoćni Pique, a Griezmann mu je poručio da prestane vikati i da se smiri.

Kada ovaj nije prestajao s divljanjem, francuski napadač mu je poručio neka se je**, a Pique je ekspresno odgovorio:

'Ne, je** se ti! Patimo i tako je već pet minuta', poručio je Pique i nastavio sa salvom psovki. Nakon što su mu i Griezmann i Clement Legnlet rekli da se smiri i pokuša organizirati obranu, Pique je odbrusio:

'Je*** vam mater, pa trčimo kao ludi i patimo', na što mu je Griezmann jednostavno odgovorio kako i on trči.

Ova svađa je jasno pokazala svu nemoć Barce u jučerašnjoj utakmici. Nije još poznato hoće li klub kazniti Piquea zbog ovakvog ponašanja, ali jasno je da nešto moraju promijeniti uoči uzvrata jer se cijela momčad jednostavno raspala.