POJAČANJE SEVILLE

Velika prijetnja Dinamu; Nasri se 'napalio' na Ligu prvaka

02.09.2016 u 14:25

Bionic
Reading

Samir Nasri u posljednjim je trenucima prijelaznog roka iz Manchester Cityja stigao u Sevillu. A baš su Andalužani jedni od protivnika zagrebačkog Dinama u Ligi prvaka, u 3. kolu (18. listopada) dolaze na Maksimir

'Sevilla je vrlo kvalitetna momčad, trener Jorge Sampaoli je sjajan', kazao je Samir Nasri na predstavljanju u Sevilli. Bivši francuski reprezentativac nije želio biti rezerva u Manchester Cityju, čak ga ni Pep Guardiola nije mogao nagovoriti na ostanak. Nasri je radije izabrao jednogodišnju posudbu u Sevillu...

'Odgovara mi način na koji Sampaoli vodi momčad, teži posjedu lopte, forsira napadačku igru. Zato sam i odabrao Sevillu', otkrio je Nasri i nastavio:

'Važno mi je bilo i to da momčad igra u Ligi prvaka, a Sevilla ima što za pokazati.'

Španjolska je momčad nastup u Ligi prvaka izborila osvajanjem Europske lige (pobjeđivali su u ovom natjecanju posljednje tri godine!), a ždrijeb ih je 'ubacio' u skupinu H u kojoj su još Juventus, Lyon i - Dinamo! Problem je to što se Nasri baš 'napalio' na Ligu prvaka, a sa Sevillom u Zagreb stiže u 3. kolu, 18. listopada.

'Spreman sam prilagoditi se svim trenerovim zahtjevima. Mogu igrati na lijevoj ili desnoj strani, mogu biti i 'lažna devetka', nije problem jer igranje u Ligi prvaka veliki je izazov i čast za svakog nogometaša. Zato sam i došao u Sevillu. Želim igrati, a ne biti zamjena. Za mene je igranje u Ligi prvaka veliki motiv, jedva čekam da počne jer osjećam da možemo napraviti veliki rezultat', iskren je Nasri kojeg Guardiola nije vidio u početnoj postavi Manchester Cityja.

'Do posljednjeg trenutka Guardiola me pokušavao nagovoriti da ostanem u Manchesteru, govorio mi je da ću dobiti priliku... Ja sam ipak odabrao Sevillu, uvjeren sam da ćemo biti pravi hit Lige prvaka', zaključio je Samir Nasri koji je u karijeri igrao za Marseille, Arsenal i Manchester City.