'SUPER-RAZOČARENJE'

Velika čistka u Liverpoolu; hoće li Lovren 'preživjeti'?

07.05.2015 u 20:08

Bionic
Reading

Vodstvo engleskog nogometnog premierligaša Liverpoola najavilo je čistku na koncu ove sezone, a prema pisanju 'otočkih' medija čak devet igrača će ovoga ljeta napustiti Anfield

Među njima je i talijanski napadač Mario Balotelli koji je prošlog ljeta stigao iz Milana za 25 milijuna eura. Međutim, 'Super Mario' se pokazao 'super-razočaranjem'. U 26 nastupa zabio je svega četiri gola pri čemu samo jedan u prvenstvu.

Klub će nastupiti i njegov sunarodnjak Fabio Borini koji je u 18 nastupa zabio jedan pogodak. Velika očekivanja nije opravdao niti Rickie Lambert. U 33 nastupa zabio je samo tri gola. Otpisani su i Brad Jones, Jose Enrique, te Lucas, dok Kolo Toureu i Glenu Johnsonu završava ugovor.

Anfield napušta i legendarni kapetan Steven Gerrard koji će nakon više od 700 utakmica u 'crvenom dres' karijeru nastaviti u SAD.

Liverpool ove sezone nije ispunio očekivanja. Tri kola prije kraja prvenstva drži peto mjesto na ljestvici sa četiri boda manje od Manchester Uniteda na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.