POOLJUDSKA LJEPOTICA

Veličanstvene scene s Poljuda obilaze Hrvatsku. Evo što su napravili navijači Hajduka

02.12.2023 u 20:17

Bionic
Reading

Hajduk je prvi puta nakon 19 godina jesenski prvak Hrvatske, a posljednju utakmicu u ovoj kalendarskoj godini navijači su proslavili u božićnom raspoložemju

Bijeli su u posljednjem nastupu na Poljudu u 2023. godini svladali Goricu sa 3-0 (1-0) u dvoboju 17. kola SuperSport HNL-a te tako povećali svoju prednost na vrhu ljestvice ispred druge Rijeke na sedam bodova i osigurali naslov jesenskog prvaka.

Pogotke za Hajduk postigli su Leon Dajaku (20), Mihael Žaper (64) i Emir Sahiti (69).

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

 

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Vodeći Hajduk sada ima 39 bodova, sedam više uz utakmicu više od druge Rijeke koja je ranije u subotu odigrala 0-0 na gostovanju kod Osijeka, te je osigurao naslov jesenskog prvaka jer su do kraja prvog dijela sezone ostala još dva kola.

Na Poljudu je tijekom cijelog susreta vladala svečarska atmosfera, a kulminacija je nastala na kraju susreta kada je uz pjesmu Bijeli Božić grupe Dalmatino publika bljeskalicama s mobitela stvorila veličanstvenu sliku.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
  • +48
SuperSport HNL: Hajduk - Gorica, 2.12.2023. Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore