ČAČIĆU NIJE TREBAO...

Veličanstven obrat u Lovrenovoj karijeri?

03.07.2016 u 21:17

Bionic
Reading

Dejan Lovren se, svjež od prisilnog ljetnog odmora od nogometa, priprema za svoju treću sezonu u momčadi Liverpoola, a ona bi mu prema najavama iz grada Beatlesa mogla biti - sasvim posebna

Lovrenu ovo ljeto donosi prve pripreme pod palicom Jürgena Kloppa, a Engleskom se proširio internetski trač da ga čeka - kapetanska vrpca. Mediji su reagirali na jednu od 'vrućih tema' s twittera koje sugeriraju da je Klopp odlučio zamijeniti klupskog kapetana. Aktualni 'skipper' Jordan Henderson nije nezamjenjiv u Jürgenovim projekcijama i Englezi su izbacili vijest da će njegov nasljednik biti Dejan Lovren.

Iako je do prije manje od godinu dana hrvatski stoper bio etiketiran kao nepouzdan i nesiguran, dolaskom Kloppa situacija se sasvim izmijenila. Ubrzo je došao i pogodak Borussiji koji je uzdrmao Kop kao nijedan u proteklom desetljeću, a sada se poklopila i situacija da Henderson nije ono što Klopp vidi kao vođu na terenu.

Lovren od svog prvog dana na Anfieldu ponavlja kako je spreman biti vođa ove ekipe, zbog čega ga je Brendan Rodgers i bio tako skupo platio, a čini se da mu sada većina napokon i vjeruje. U komentarima se uglavnom nitko ne protivi takvoj mogućoj odluci trenera, a kao najvećeg konkurenta spominji mu mladog njemačkog Turčina Emrea Cana.

Lovren će uz Matipa držati užu obranu redsa, te možda ponijeti i prestižnu vrpcu