SVE JE SPREMNO

Već se zna kad se Marko Pjaca vraća u udarnu momčad Juventusa!

03.11.2017 u 16:27

Bionic
Reading

Talijanski Tuttosport uvjeren je kako će Marko Pjaca biti dio momčadi Juventusa već u jednoj od prvih utakmica Juventusa u Seriji A nakon reprezentativne pauze...

Podsjetimo, 22-godišnji krilni napadač teško je ozlijedio koljeno tijekom ožujka i više od sedam mjeseci nije igrao nogomet, no vratio se u četvrtak u trening utakmici koju je Juventus odigrao u svom kampu protiv jednog talijanskog niželigaša.

  • +8
Marko Pjaca Izvor: Reuters / Autor: Miguel Vidal

Zabio je Pjaca dva pogotka u tom susretu te tako potvrdio da nije zaboravio igrati i očekuje se da će sada neko vrijeme igrati za juniorsku momčad torinskog kluba kako bi dobio potrebne minute na terenu i vratio samopouzdanje.

No, to neće dugo trajati. Dnevnik Tuttosport prognozira kako će se Pjaca vratiti u udarnu momčad Juventusa već u dvobojima protiv Sampdorije i Crotonea, prvim utakmicama aktualnog prvaka u Seriji A nakon reprezentativne pauze.

Očekuje se da bi u tim dvobojima u slučaju povoljnog rezultata za Juventus mogao dobiti minutažu u završnim minutama, što bi bio važan korak prema povratku u natjecateljski ritam i uvjeravanju Massimiliana Allegrija da na njega može računati u ključnim utakmicama sezone koje tek slijede. Ako u tome uspije, poziv izbornika Zlatka Dalića također ne bi trebao izostati...