PEREZ OPASNIJI OD MAMIĆA

Već prvi poraz uzdrmao Pellegrinijevu stolicu

06.10.2009 u 14:51

Bionic
Reading

Iako je u ovoj sezoni upisivao pobjede, a tek u šestom kolu Primere i prvi poraz, treneru Reala, Čileancu Manuelu Pellegriniju već se drma stolica. Naime, predsjednik Perez jako mu je zamjerio poraz od Seville

Predsjednik nogometnog kluba Real Madrid, Florentino Perez, nije bio toliko nezadovoljan predstavom svojih 'galacticosa', koliko odlukama glavnog trenera Manuela Pellegrinija.

Iako je u osam ovosezonskih utakmica Real čak sedam puta pobijedio, dvoboj sa Sevillom bio je prvi pravi test za Pellegrinijevu momčad. Naravno, i sada već svi sumnjaju u ispravnost Pellegrinijevog dolaska u 'kraljevski klub'. Pereza bi veselilo da se Pellegrini ne miješa u njegove vizije kluba, a posebno da osigura svim zvijezdama mjesto u momčadi. Bez obzira na naporan ritam igranja utakmica.

Na nesuglasice predsjednika Pereza i trenera Pellegrinija nadovezao se sportski direktor Miguel Pardeza. Naravno, pokušao ih je ublažiti.

'Cristiano Ronaldo je izuzetan igrač, ali klub kao što je Real Madrid ne smije si dopustiti da ovisi samo o jednom nogometašu, već mora djelovati kao momčad', rekao je Pardeza za El Mundo.

Sportski direktor svjestan je da su Realu potrebne određene preinake, posebno u zadnjoj liniji, te da Pellegriniju za to treba vremena kako bi njegova momčad mogla igrati na razini, recimo, Barcelone.

'Pellegrini je sposoban voziti ovaj Ferrari', naglasio je Pardeza i barem nakratko ugasio vatru između trenera i predsjednika.