NETKO UVIJEK TAMO

Van Persie objasnio zašto je United postao loš

28.02.2014 u 09:04

Bionic
Reading

Porazom u Pireju Manchester United je došao na rub sezone iz klasične noćne more. Većina igrača suzdržava se od velikih komentara, ali napadač Robin van Persie iskren je i otvoren u kritici sebe i momčadi

United je 11 bodova iza četvrtog mjesta u Premiershipu, ispali su iz oba kupa, a u osmini finala Lige prvaka Olympiacos na Old Trafford dolazi s pobjedom od velikih 2:0 iz Pireja.

'Baš smo loši - u lošoj poziciji i s utakmicom protiv Grka koja će biti jako teška i može bas dodatno psihološki unazaditi... Jako smo razočarani, ovo je teška sezona za sve nas,' kaže Van Persie i objašnjava novi koncpet na svom primjeru.

'Suigrači mi ne olakšavaju situaciju. Nekada, kada postane teško, pokušavam napraviti više u 'svojim' zonama, no odjednom se tamo nađe netko drugi i ja se moram maknuti. Moram mijenjati taktiku i to mi nije jednostavno,' završava Van Persie svoj slučaj i objašnjava ključnu stvar.

'Često presporo igramo, kao sada u Pireju, i iz tog razloga stvaramo jako malo prilika. Kada nam realizacija nije idealna, nastaju problemi,' završava Nizozemac koji je bio puno sretniji pod ravnanjem trenera Fergusona i za kojega se spominje mogućnost povratka u Arsenal gdje danas kotira kao izdajica.