MALO SOLI NA RANU

Van Persie: Nismo zaslužili pobjedu, Liverpool je bio bolji

03.03.2012 u 17:33

Bionic
Reading

Junak velike Arsenalove 2:1 pobjede nad Liverpoolom u 27. kolu Premiershipa Robin van Persie priznao je nakon susreta kako su njihovi protivnici bili bolji.

'Puno nam znači, zabiti na Anfieldu je značajno jer je Anfield moćan travnjak. Ponosan sam na to, ali još sam ponosniji na pobjedu. Mislim da je možda i nismo baš zaslužili, da budem iskren, jer je Liverpool igrao bolje', rekao je Van Persie, koji je golovima u 31. i drugoj minuti sudačke nadoknade poništio autogol Laurenta Koscielnyja iz 23. minute.

'Mislim da smo sada pobjegli Liverpoolu na deset bodova razlike i sada moramo čekati da vidimo što će Spursi sutra učiniti protiv Manchester Uniteda. Ovo je velika, masivna pobjeda', dodao je sjajni nizozemski napadač koji sada na kontu ima 25 golova u 27 premierligaških susreta.

Arsenalov menadžer Arsene Wenger nakon susreta je komentirao:

'Danas su bila dva igrača utakmice, Wojiciech Szczesny i Van Persie. Ova pobjeda održat će nam samopouzdanje na visokoj razini i stavlja nas u poziciju da u utorak učinimo nemoguće mogućim protiv Milana i pokušamo dostići 0:4'.