PROBLEMI TOPNIKA

Van Persie: Naravno da nam Cesc i Nasri nedostaju

19.01.2012 u 20:57

Bionic
Reading

Najbolji igrač i strijelac nogometaša Arsenala u ovoj sezoni, Nizozemac Robin Van Persie, žali što su momčad uoči sezone napustili Cesc Fabregas i Samir Nasri

Nakon osam godina provedenih u redovima "topnika" ovog ljeta se dotadašnji kapetan Arsenala Španjolac Fabregas vratio u klub iz dječačkih dana, Barcelonu, dok Francuz Samir Nasri nije odolio zovu novčanica iz Manchester Cityja.

'Odlazak takvih igrača bio bi udarac za svaku momčad na svijetu, pa tako i za Arsenal. Sigurno je da nam nedostaju', izjavio je Van Persie.

Zbog tih transfera menadžer Arsenala Arsene Wenger je doslovno u zadnjim trenucima prijelaznog roka dovodio igrače koji bi popunili prazninu u momčadi.

'Igrači koje smo doveli nakon prodaje Fabregasa i Nasrija uistinu rade odličan posao. Doduše, donekle smo morali promijeniti način igre, pa i ja imam nešto drugačiju ulogu. Ipak najvažnije je da se momčad stabilizirala i da funkcioniramo sve bolje', smatra Nizozemac koji je ove sezone zabio 18 od 38 premierligaških golova Arsenala.