CIJENI KATALONCE, ALI...

Van Persie: Igrači Barce se stalno žale i iritiraju

24.03.2011 u 11:01

Bionic
Reading

Napadač Arsenala i nizozemske reprezentacije Robin van Persie za razliku od većine ljubitelja nogometa nema riječi hvale za igru Barcelone, a niti za njihove igrače. Van Persie tvrdi da se njihovi igrači stalno nešto žale, a igraju iritantno

Nizozemac Robin van Persie osvrnuo se na ogled svog Arsenala i Barcelone u osmini finala Lige prvaka i izrazio razočaranje igrom i ponašanjem igrača katalonskog kluba.

'Zaista ne shvaćam zašto se diglo toliko prašine oko mog prekršaja na Messiju. Svi su se naljutili na mene, a ja na njega nisam startao nikako drugačije nego na bilo kojeg drugog igrača. Nitko se ne bi žalio da sam tako startao na Mascherana. S druge strane, igrači Barcelone se žale na svaku sitnicu na terenu. To me je užasno razočaralo. Tako se ponašaju igrači Chelseaja u Engleskoj', kazao je Van Persie u razgovoru za De Telegraaf.

'Barcelona je odlična momčad, ali dečki bi se stvarno trebali prestati toliko žaliti. Postaju jako iritantni na terenu', završio je nizozemski reprezentativac koji se trenutno nalazi u kampu svoje reprezentacije gdje se priprema za kvalifikacijski ogled za Euro 2012. protiv Mađarske.