KAKVE RIJEČI!

Valdas Dambrauskas Litvancima hvalio Torcidu, a Livaji dao vraški kompliment: On je najbolji igrač kojeg sam ikada trenirao!

25.12.2021 u 21:52

Bionic
Reading

Trener Hajduka Valdas Dambrauskas dao je veliki intervju za litvanski portal 15 min

Posebno zanimljiv dio intervjua vezan je za Marka Livaju, najboljeg igrača HT prve lige, kojeg je Valdas Dambrauskas obasuo komplimentima.

'On najbolji igrač kojeg sam ikad trenirao, jedini je igrač Hajduka koji može odlučiti o tijeku utakmice i napraviti razliku. Odluke, akcije, ma baš sve je kod njega je sve na najvišoj razini. Malo je igrača kojemu možete dati loptu u najtežim trenucima utakmice i samo gledati što radi s tom loptom i kakve odluke donosi', rekao je Litvanac. Bio je to tek početak hvalospjeva.

'Marko Livaja ima sve: mentalitet, psihičku ravnotežu, zna zabiti, dodati... Definitivno je naš najbolji igrač i najbolji nogometaš hrvatskog prvenstva', rekao je Dambrauskas za 15 min te se osvrnuo i na navijače Bilih, splitsku Torcidu. 

'Provi Osijeka nitko od gledatelja, a bilo ih je na tribinama 34 tisuće nije ni u jednom trenutku bio protiv nas. Podrška nije prestajala. Svaka takva utakmica je velika prilika, to je ono što želim usaditi svojim igraima, to su prilike koje uz takvu publiku moramo koristiti', zaključio je litvanski stručnjak.