transfer na pomolu?

Uzdrmani veliki klub sve karte baca na Kovačića: Mora ga preoteti Realu!

09.02.2018 u 09:16

Bionic
Reading

Talijanski dnevnik Corriere dello Sport tvrdi kako se sportski direktor Ramon Rodriguez Monchi već bacio na realiziraciju transfera Matea Kovačića iz Reala koji bi uzdrmanu Romu mogao vratiti na pobjednički kolosijek...

Podsjetimo, otkad je potpisao za Real prije tri godine mladi 23-godišnji hrvatski veznjak dvaput je osvojio Ligu prvaka, ali često sjedi na klupi pa su glasine o njegovom odlasku iz Madrida neprestane.

  • +11
Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kovačića se povezivalo s gotovo svim velikim europskim klubovima, a u Italiji su uvjereni kako će se vratiti u Seriju A sljedećeg ljeta.

Naime, Roma koja je u posljednje vrijeme u rezultatskoj krizi želi izgraditi moćnu veznu liniju za novu sezonu i vide upravo u Mateu Kovačiću čovjeka koji bi mogao napraviti prevagu na terenu.

Dnevnik Corriere dello Sport tvrdi kako se sportski direktor Ramon Rodriguez Monchi već bacio na posao i pokušava osigurati prelazak darovitog Hrvata za kojeg Rimnjani vjeruju da nije zadovoljan u Madridu i želi promjenu.

Što se Reala tiče, iz njegove uprave već su mnogo puta naglasili da Kovačić nije na prodaju, ali u 'kraljevskom klubu' statusi igrača se mijenjaju preko noći pa ne bi nikog iznenadilo da ga se nakon svih tih pohvala na kraju zaista i odreknu...