rebić među junacima

Kovač u velikom stilu stigao na korak do strašnog podviga u Njemačkoj!

07.02.2018 u 20:21

Bionic
Reading

U četvrtfinalu njemačkog Kupa Eintracht je s visokih 3:0 u Frankfurtu ove srijede pobijedio Mainz i tako stigao na korak do plasmana u finale u kojem je igrao i prošle sezone...

Niko Kovač možda nije briljirao na klupi hrvatske reprezentacije, ali s Eintrachtom bez sumnje odrađuje vrhunski posao. Prvo ga je spasio od ispadanja, a onda od njega prošle sezone napravio stabilnog prvoligaša i to još ukrasio plasmanom u finale njemačkog Kupa.

Niko Kovač Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ove sezone klub iz Frankfurta nalazi se pri samom vrhu Bundeslige, a u Kupu je stigao na korak do ponavljanja prošlogodišnjeg uspjeha.

Naime, u četvrtfinalnom dvoboju ove srijede protiv Mainza ostvario je uvjerljivu 3:0 pobjedu, zahvaljujući golovima Rebića i Mascarella te autogolu Hacka.

Naš reprezentativac Ante Rebić igrao je do 75. minute i bilo mu je to dovoljno da okruni svoju večer važnim pogotkom u 17. minuti kojim je trasirao put Eintrachtu prema trijumfu.

Kovač kojeg se neprestano povezuje s preuzimanjem Bayerna ovime si je dodatno podigao dionice u Njemačkoj i bez sumnje će u budućnosti sjesti na klupu nekog od velikana. Ako ne sljedeće sezone, onda 2019. godine kad mu istječe ugovor s Eintrachtom.

U polufinale su se još plasirali Bayern i Bayern u utorak te Schalke ove srijede za koji je do 76. minute igrao Marko Pjaca.

Njemački kup, četvrtfinale:

Eintracht – Mainz 3:0 (Rebić 17, Hack 53, Mascarell 62)