međunacionalni sukob

Uzavrele strasti u svlačionici Dinama; Srbin otkrio zbog čega se posvađao s Albancem

08.02.2019 u 09:45

Bionic
Reading

Komnen Andrić (23) prvi je Srbin koji je zaigrao za Dinamo nakon Domovinskog rata i srpske agresije na Hrvatsku. U svlačionici 'modrih' dočekao ga je Amir Rrahmani (24), Albanac rođen u Prištini. Naravno, dogodio se sukob kojeg nitko na Maksimiru nije očekivao...

Srpski napadač Komnen Andrić za Dinamo je potpisao u zimskom prijelaznom roku, krajem siječnja pridružio se 'modrima' na pripremama u Turskoj i odmah pokazao da će biti veliko pojačanje. No, trener Dinama Nenad Bjelica i klupski čelnici nisu očekivali da bi u 'modroj' svlačionici zbog ovog transfera moglo doći do međunacionalnog sukoba!

A baš se to dogodilo! Već na samom startu uzavrele su strasti na relaciji između Komnena Andrića i 'starosjedioca' Amira Rrahmanija, Albanca rođenog u Prištini! Detalje sukoba ispričao je sam Komnen Andrić u razgovoru za srpski Alo.rs.

Rrahmani ga je, tvrdi tako Andrić, prilikom njegovog prvog ulaska u svlačionicu prozvao zbog Kosova...

'To si učinio sad i nikad više!', odbrusio mu je Andrić i nastavio:

'Možemo se šaliti, možemo biti prijatelji, ali Kosovo mi ne diraj!'

  • +10
Hrvatski Telekom Prva liga, 19. kolo, Dinamo - Rudeš Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Sukob Srbina i Albanca u Dinamovoj svlačionici tu je i završio. Navodno nema zle krvi...

'Shvatio je da je pretjerao. Veliki smo prijatelji i dan danas. Taman posla da ima neke zle krvi, ali nikad nikome neću dozvoli da prijeđe granicu dozvoljenog. Kao što je niti ja ne prelazim...', zaključio je u razgovoru za Alo.rs Komnen Andrić.

  • +8
Dinamovci slobodno vrijeme iskoristili za dvoboj u paintballu Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Nadamo se samo da je na ovome i ostalo, svlačionica Dinama ne bi trebala biti mjesto za rješavanje regionalnih sukoba, posebice ne među suigračima koji nose isti - modri dres!