wagnerov posao života

Uvrijeđena zvijezda bježi od Kovača: Postaje bolje plaćen od svih igrača Bayerna?

29.01.2019 u 17:40

Bionic
Reading

Njemački mediji raspisali su se o mogućnosti odlaska Sandra Wagnera iz Bayerna u kinesku nogometnu ligu ove zime, gdje bi zarađivao čak 15 milijuna eura godišnje, koliku plaću nema niti jedan nogometaš bavarskog kluba...

Riječ je o problematičnom 30-godišnjem napadaču koji je prošle godine naljutio njemačku javnost kad je uoči SP-a bijesnio jer nije pozvan u reprezentaciju, optuživao Löwa da cijeni samo ulizice, a srebrnu medalju osvojenu u finalu Kupa nakon poraza od Eintrachta bacio je u publiku.

  • +8
Bundesliga, Eintracht - FC Bayern Izvor: Pixsell / Autor: Uwe Anspach/DPA/PIXSELL

S takvom tempiranom bombom u svlačionici Niko Kovač ove se sezone prilično dobro nosio, no Wagner se nije naigrao u Bundesligi i tek je nastupio u sedam utakmica, od toga šest kao rezerva koja je ulazila s klupe.

Nervozni Nijemac brazilskih korijena nije zabio niti jedan pogodak u sezoni, a ovih dana njemački mediji raspisali su se o njegovom odlasku iz Bavarske.

Za nekog bi Kina možda bila korak unazad, no Wagneru se smiješi posao života, s obzirom da mu Tianjin Teda navodno nudi 15 milijuna eura godišnju plaću.

Ako se posao realizira, time bi opalio pljusku bivšem treneru i suigračima, jer u Münchenu nitko nema tako visoku plaću, a Robert Lewandowski je najbolje plaćeni nogometaš s deset milijuna eura godišnje.

Nekad je dobro biti prekrižen od svog trenera...