oteo se kontroli

Kovača u Bayernu čeka 'tempirana bomba': Zbog toga zabrinut i predsjednik kluba!

23.05.2018 u 17:15

Bionic
Reading

Sandro Wagner prošlog se tjedna oteo kontroli i svojim izjavama te ponašanjem naljutio mnoge, uključujući i njemačkog izbornika Joachima Löwa, a zbog njega je zabrinut i Uli Höness koji ne želi u Bayernu imati takav tip nogometaša...

Nakon senzacije u finalu Kupa i proslavljene titule s navijačima Eintrachta, Niko Kovač polako se okreće Bayernu kojeg će tijekom lipnja preuzeti i pokušati vratiti na pobjednički kolosijek, s kojeg ga je zapravo sam skinuo.

  • +3
Finale njemačkog Kupa: Eintracht - Bayern Izvor: Pixsell / Autor: Soeren Stache/DPA/PIXSELL

Neće mu biti lako, jer u svlačionici ga čeka nekoliko velikih izazova. Vjerovalo se da bi mu najveći problem mogli biti veterani Ribery i Robben koji sigurno neće dobro prihvatiti sjedenje na klupi koje ne mogu izbjeći, no ima Bayern i pravu 'tempiranu bombu' koja je prošlog tjedna zaista i eksplodirala.

Riječ je o Sandru Wagneru, 30-godišnjem napadaču koji je stigao u München iz Hoffeneima tijekom zime. Još dok je igrao zajedno s Kramarićem izazvao je pažnju njemačke javnosti izjavom da bi on trebao biti prvi napadač reprezentacije, iako za Elf do tada uopće nije igrao.

Löw mu je zatim dao priliku u osam utakmica, ali odlučio ga je ne voditi na SP u Rusiju, zbog čega je ogorčeni Wagner putem medija prijetio odlaskom u reprezentativnu mirovinu i tvrdio da nije pozvan zato što nije poslušnik koji klima glavom poput miljenika aktualnog izbornika.

Jako se zbog toga Löw naljutio, nije stekao ni mnogo prijatelja među kolegama igračima, a onda je došlo finale Kupa nakon kojeg je bacio srebrnu medalju u publiku pa ljutito napustio teren, da bi dan kasnije na proslavi osvojenog naslova u Bundesligi pred svima rekao:

'Iza mene je usr*n tjedan!'

Predsjednik Uli Hoeness koji drži do imidža Bayerna zabrinut je zbog Wagnerovog ponašanja i žali što je uopće doveden u klub.

'Tako se ne može ponašati dok je u Bayernu. I to mu je bilo drugi put u kratkom vremenu!', kaže razočarani prvi čovjek bavarskog kluba.

Wagner bi po svemu sudeći mogao biti najveći izazov Niki Kovaču u svlačionici Bayerna, ali možda mu uprava i olakša život te se riješi problematičnog napadača tijekom ljetnog prijelaznog roka...