POŠTOVANJE I ŽELJEZNI ŽIVCI

Uvjerite se sami: Ronaldo uopće nije bahat i napuhan

08.08.2013 u 10:16

Bionic
Reading

Lijepa gesta viđena je u noći sa srijede na četvrtak od strane portugalskog nogometnog reprezentativca Cristiana Ronalda na finalnoj utakmici Champions Cupa u Miamiju. Iako je neupitno narcisoidan i samopouzdan (nimalo čudno) do krajnjih granica portugalska zvijezda oduševila je jednostavnošću i ljudskošću prilikom upada njegovog velikog fana na teren usred utakmice

Napadač Real Madrida bio je dvostruki strijelac u 3-1 pobjedi nad Chelseajem, no možda će i više o njegovih pogodaka ostati zapamćena slika koja se dogodila u 67. minuti utakmice.

Real je u tim trenucima vodio 3-1, a Ronaldo je 10 minuta prije toga postigao svoj drugi pogodak na susretu. Jedan navijač izmaknuo je 'budnom' oku redarstvene službe, te u dresu Reala, s Ronaldovim imenom na leđima, krenuo prema Portugalcu. Mnogi bi nogometaši pokušali izbjeći bilo kakav kontakt s navijačima koji tako upadnu na travnjak, no ne i Ronaldo.


Portugalac je mirno saslušao sve što mu je vjerni navijač imao za šapunuti na uho, a potom ga je zagrlio. Sve je to trajalo otprilike 20-ak sekundi, a onda je Portugalac osobno do aut-linije otpratio navijača, kojeg je dalje, bez ikakve grubosti, preuzela redarstvena služba.

Ronaldo je za vrijeme i nakon tog događaja zaradio ovacije prepunog stadiona na Floridi, te čestitke igrača Chelseaja. Tribinama se potom nekoliko minuta orilo: Madrid, Madrid, Madrid...