ZA SAMO 1.590 KUNA

'Uvijek vjerni' po posebnoj cijeni vode u Andoru

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Bez obzira na to što Hrvatska 1. travnja igra protiv 'male' Andore, Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije 'Uvijek vjerni' ništa ne prepušta slučaju. Jer kada su u pitanju utakmice Hrvatske, bez obzira na protivnika, na svakoj se utakmici navija jednakim žarom. U Andoru putujte avionom po cijeni od 1.590 kuna

A da bi se lakše, brže i sigurnije stiglo do Andore, Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije 'Uvijek vjerni', uz pomoć i suradnju turističke agencije Speranza organizira odlazak u Andorru la Vellu, a prema ovoj maloj državici, smještenoj na granici između Francuske i Španjolske, može se putovati avionom i busom.

Avionska tura kreće iz Zračne luke Zagreb 31. 3. 2009. u popodnevnim satima, slijedi dolazak u Barcelonu te smještaj u hotel s četiri zvjezdice u gradu. Sljedećeg dana, prema želji grupe, razgledat će se Barcelona, a potom i 'uštimavati' u jednom od pubova uoči odlaska na utakmicu. Naravno, iz Barcelone će se busom putovati u Andoru, a potom i navijati za još jednu pobjedu Bilićevih izabranika. Poslije utakmice se ide u Zračnu luku Girona i polazi charter letom prema Zagrebu, gdje program i završava.

Cijena ovog putovanja je 1.590 kuna i uključuje let na charter liniji Zagreb-Girona-Zagreb, sve zrakoplovne i sigurnosne pristojbe zračnih luka, smještaj u Barceloni na bazi noćenja sa doručkom u hotelu s četiri zvjezdice (dvokrevetne sobe), pratitelja putovanja.

Također u agenciji Speranza u Zagrebu (na dvije adrese: Trakošćanska 30 i Tkalčićeva 7) možete pronaći prijavnice za navedeni klub navijača te se dodatno informirati o aranžmanu. A ako ste u Slavoniji, isto možete provjeriti u poslovnicama agencije Panturist (Osijek, Vinkovci) ili u Dalmaciji u poslovnici agencije VIP travel (Split).

Agencija Speranza nudi obročnu otplatu do rujna 2009. (dakle u sedam rata).

Detaljnije programe putovanja možete pronaći na www.speranza.hr

Također, u pripremi su i aranžmani za ostala gostovanja naše reprezentacije koja će poslije operacije Andora biti dostupni i vama:
19. 8. Bjelorusija - Hrvatska (Minsk)
14. 10. Kazahstan - Hrvatska (Almaty)

A posebnu poslasticu svakako predstavlja naš aranžman za:
9. 9. Engleska - Hrvatska (Wembley Stadium London)

Pridužite nam se u Andori, pomognite našim 'vatrenima' na vrućem gostovanju u Minsku i nipošto nemojte propustiti 'utakmicu svih utakmica' protiv Engleza na Wembleyju, a nakon toga, sigurni u plasman naše reprezentacije, posjetite zemlju iz koje nam dolazi Borat i bodrite našu reprezentaciju protiv Kazahstana!

Agencija Speranza & KN 'Uvijek vjerni'

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi