samo na maxtv-u

Utakmicom Viktorije i Dinama kreće nova dimenzija praćenja nogometnih prijenosa

13.02.2019 u 11:23

Bionic
Reading

Hrvatski Telekom već dugi niz godina pruža podršku domaćim nogometnim klubovima i svojim korisnicima donosi ekskluzivne prijenose utakmica Hrvatski Telekom Prve lige. Osim domaćeg nogometa, korisnici MAXtv-a mogu izravno pratiti i uspjehe koje naši klubovi ostvaruju u europskim natjecanjima.

Tako se od ovog četvrtka, 14. veljače, nastavljaju prijenosi nogometnih utakmica UEFA Europske lige na MAXtv-u te će gledatelji moći pratiti najatraktivnije utakmice Europske lige u izravnim prijenosima.

Jedna od njih je svakako i utakmica Viktoria Plzen - Dinamo, kojom započinje Dinamovo europsko proljeće i koja je na rasporedu u četvrtak, u 21:00 sat, na Arenasport 3 kanalu.

>> Uživajte u sportskom sadržaju u HD kvaliteti slike na MAXtv-u. Aktivirajte sportski paket ili saznajte više informacija o MAXtv-u

Osim uzbudljive utakmice, gledatelje će zasigurno oduševiti i 'live' emisija s voditeljicom Milom Horvat koja će se emitirati u novom formatu iz virtualnog studija koji je realiziran u suradnji s Croatelom. Novi virtualni studio donosi više sadržaja i zabave s još atraktivnijim vizualnim identitetom, kreiranjem elemenata proširene stvarnosti i povećanom interaktivnošću s korisnicima.

  • +10
Arenasport televizija - Mila Horvat u novom virtualnom studiju Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Ovakav format omogućava gledateljima još bolji i kvalitetniji doživljaj kroz studijsko kreiranje animacija, grafika te prikaza različitih statističkih podataka koji dodatno obogaćuju sportske sadržaje. U ekskluzivnoj emisiji moći će se pratiti sažeci i najzanimljiviji sportski trenuci, analize spornih situacija vršit će se uz pomoć najmodernije i najsuvremenije tehnologije, a sve to uz vrhunske novinare i sportske analitičare.

Hrvatski Telekom će praćenje ovotjedne emisije omogućiti i onima koji nisu korisnici MAXtv usluge pa će tako izravan prijenos biti dostupan na stranicama tportala i YouTube kanalu HT-a.

Nastupe najboljih europskih klubova korisnici MAXtv-a mogu gledati i u visokoj razlučivosti, a uz MAXtv To Go uslugu, koja omogućava gledanje na računalima, tabletima i mobilnim uređajima, propušteni sadržaji postaju prošlost.