OPORAVLJEN OD NESREĆE

Usain Bolt trči ulicama Manchestera

12.05.2009 u 11:12

Bionic
Reading

Najbrži čovjek na svijetu, jamajčanski sprinter Usain Bolt, potvrdio je nastup na cestovnoj utrci u Manchesteru idućeg ponedjeljka. Natjecat će se na dionici od 150 metara, a najteži protivnici bit će mu britanski sprinteri

Bolt će nastupiti u Manchesteru iako je prije dva tjedna imao težu prometnu nesreću. Izgubio je kontrolu nad vozilom i ozlijedio gležanj, s kojega su mu protekle srijede uklonjeni šavovi.

'Sigurno dolazim u Manchester i nastupit ću u utrci. Nema brige, trener kaže da sam spreman, a on ne bi riskirao s mojom ozljedom', kaže Bolt.

U utrci na 150 metara najveći konkurenti bit će mu Britanci Marlon Devonish i Simeon Williamson. Devonish već ima olimpijsko zlato iz Atene i mogao bi to, s obzirom na upitno stanje Boltove noge, biti zanimljiv dvoboj.

Dan ranije Jamajčanin će biti poseban gost Manchester Uniteda te će na Old Traffordu pogledati dvoboj protiv Arsenala. Najavljeno je da će održati i poseban trening s Cristianom Ronaldom, kojeg bi trebao podučiti malim tajnama velikih majstora sprinta.