PANIKA SVE VEĆA

Uprava Barcelone je lagala i sada klubu prijeti gubitak Lea Messija!

22.08.2017 u 09:15

Bionic
Reading

Sve su glasnije kritike na račun predsjednika Barcelone Josepa Marije Bartomeua, jer je tvrdio da je potpisan novi ugovor s Lionelom Messijom, a još uvijek nije. Messi će odluku donijeti tek kad vidi hoće li momčad biti pojačana do kraja ljetnog prijelaznog roka...

Barcelona je ostala bez Neymara, ali je barem u tom poslu zaradila 222 milijuna eura, a Lionel Messi bi mogao sljedeće godine otići bez odštete. Scenarij je to od kojeg strahuju navijači u Kataloniji i mediji bliski klubu, a krivica se svaljuje na trenutnu upravu koja još uvijek nije uspjela produžiti ugovor s Argentincem.

  • +14
Lionel Messi - jedan od najvećih nogometaša svih vremena Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Bartomeu je rekao da je Messi produžio ugovor u lipnju, ali nije bilo tako. On nije u stanju učiniti da Leo produži ugovor, a nije ga produžio jer nije siguran u tu odluku,' kaže poduzetnik Agusti Benedito, jedan od protukandidata predsjednika Josepa Marija Bartomeua iz prošlosti.

Vjeruje se da Messi odgađa svoju odluku jer želi vidjeti hoće li se Barcelona biti u stanju pojačati do kraja kolovoza. U klub bi trebali stići Dembele i Coutinho, no Borussia i Liverpool pružaju žestok otpor tim transferima, a adekvatnih alternativa ovog ljeta nema. Spominje se i dolazak Jeana Serija iz Nice.

'Dojam je da Barca uopće ne zna što traži na tržištu. Izgubili smo Neymara, a kupljen je Paulinho. Ako dovedeu i Serija, imat ćemo 11 veznjaka,' zaključuje Benedito, a i drugih kritičara uprave Barcelone trenutno je pregršt.

Ako klub izgubi Messija, Bartomeu i njegovi suradnici nemaju nikakvih izgleda ostati na svojim pozicijama...