ZVIŽDUCI GA BOLJELI

Uplakani Bonjasky: Nisam ovo zaslužio u Zagrebu!

09.03.2014 u 15:31

  • +10

Remy Bonjasky odlukom sudaca pobijedio Mirka Filipovića

Izvor: Pixsell / Autor: Grgir Zucko

Bionic
Reading

Remy Bonjasky oprostio se od svog sporta kontroverznom pobjedom protiv Mirka Filipovića u zagrebačkoj Areni, a nije mu se svidjela reakcija publike koja ga je izviždala nakon meča...

Trofejni nizozemski 38-godišnji borac nije mnogo pokazao hrvatskoj publici u subotu u Areni, ali za suce je to bilo dovoljno da mu poklone pobjedu u dvoboju protiv Mirka Filipovića. Našeg je borca takav rasplet dvoboja iznimno naljutio, a ono što je više ličilo na revijalni okršaj nego na pravu borbu na kraju je završilo glasnim zvižducima Arene, kojoj se nije svidjela borba, a posebno ne konačna odluka sudaca.

'Nadam se da Mirku na oproštaju neće nitko zviždati kao meni. No, ja volim Zagreb i hvala navijačima,' izjavio je Remy Bonjasky nakon dvoboja, a zatim 'pukao' u miks zoni te u suzama ustvrdio:

'Ne znam je li ovo poklon od sudaca, no od Zagreba ovo nisam zaslužio. Nisam zaslužio takav ispraćaj na kraju karijere. Učinio sam tako puno za ovaj sport, znam da je Mirko njihov ljubimac, no oni ne znaju kako je trenirati dvedeset godina svaki dan. Ovo nije način da se kaže zbogom šampionu,' prenosi Fightsite.hr izjavu šampiona.