EMOTIVNA RONDA

Uplakana prvakinja o najtežim danima, ne karijere, već života

17.02.2016 u 14:11

Bionic
Reading

Ako je pomisao na bebe, ili bolje rečeno rađenje bebi s UFC-ovim teškašem Travisom Browneom dovoljna da vas odvrati od suicidalnih misli, onda vi morate biti Ronda Rousey

Bivša bantam prvakinja i jedna od najvećih MMA zvijezda na svijetu gostovala je na poznatoj emisiji The Ellen Degeneres Show gdje se osvrnula na poraz koji je doživjela od Holly Holm na UFC 193 priredbi u studenom. Kako prenosi Fightsite.hr, osim što je to bio prvi poraz za Rousey, doživjela i jako težak nokaut. No najviše od svega taj poraz je uništio sliku nepobjedive prvakinje i poljuljao njezin zvijezdani status na koji se naviknula.

Tokom intervjua, Ronda je u jednom trenutku postala dosta emotivna podijelivši sa svima mračne misli koje su joj se vrtile u glavi nakon poraza. U jednom trenutku Ronda se osjećala potpuno bezvrijedno i razmišljala je o samoubojstvu.

'Iskreno, bila sam u ambulanti, sjedila sam u kutu, bila sam u kutu i pitala se, 'Što sam ja ako više nisam ovo?'

Doslovno sam tamo sjedila i razmišljala o tome da se ubijem i iste sekunde sam pomislila, 'Ja sam ništa, što da sada radim, bez ovog nikoga nije briga za mene'.

I da budem iskrena, pogledala sam gore i vidjela svog čovjeka Travisa kako stoji. Pogledala sam ga i pomislila kako trebam imati njegove bebe i da trebam ostati živa. I to je bilo to, nikome to nisam rekla osim njemu', objasnila je Rousey.

Dakle, 'Hapa' je spasio situaciju, odnosno pomisao na njegove bebe. Uopće nema sumnje da je Ronda brzo riješila taj problem.