NAZIRE SE KRAJ

Uoči sudara Rijeke i RB Salzburga austrijski mediji pišu o 'cirkusu'

02.08.2017 u 09:11

Bionic
Reading

Valentino Lazaro (21) je jedan od ponajboljih igrača Red Bull Salzburga, ali neće ga biti na Rujevici na uzvratnoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka (srijeda, 20.45 sati). Službeni razlog je ozljeda, ali on zapravo završava svoj transfer

Rijekin vezni red ima jedan problem manje. Ofenzivni veznjak i mladić koji kuca na vrata austrijske reprezentacije Valentino Lazaro nije u mogućnosti istrčati na Rujevici.

Iz Red Bulla su obavijestili javnost kako 21-godišnji nogometaš ima problema s gležnjom, ali...

Njemački Bild je provalio kako je Lazaro završio u Berlinu gdje je obavio liječnički pregled da bi postao igrač Herthe. Navodno je sve u redu i u četvrtak bi službeno trebao biti potvrđen njegov prelazak u bundesligaša na jednogodišnju opciju s time što bi berlinski klub imao pravo prvokupa.

  • +16
Red Bull Salzburg - Rijeka, 3. pretkolo Lige prvaka Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Inače, austrijski mediji pišu kako bi taj 'cirkus napokon mogao doći svojem kraju.' Očigledno im nije jasno da se mjesecima pregovaralo, a da bi sve moglo završiti u danima kada Red Bull igra super važnu utakmicu s Rijekom (srijeda, 20.45 sati).

Podsjećamo, ulog na Rujevici je ogroman, tko prođe ima zajamčeno najmanje nastup u skupinama Europske lige (ako zapne u play-offu Lige prvaka) te nagradu od Uefe od oko 5,6 milijuna eura.