NEDJELJA, 17.30 SATI

Uoči Jadranskog derbija oglasila se i policija: ovo je njihova procjena rizika

04.02.2023 u 09:47

Bionic
Reading

Nogometna utakmica 20. kola SuperSport HNL-a Hajduk - Rijeka, koja će se igrati na Poljudu u nedjelju u 17.30 sati (MAXSport 1, MAXtv) proglašena je utakmicom visokog rizika te će policija poduzimati mjere iz svoje nadležnost, priopćeno je iz PU Splitsko-dalmatinske.

Policija je u subotu izvijestila kako će mjere i radnje iz svoje nadležnosti poduzimati u koordinaciji sa Stožerom za osiguranje utakmica visokog rizika Ravnateljstva policije sukladno propismo za takva događaje.

S obzirom na očekivani veliki interes gledatelja, policija poziva sve posjetitelje da se detaljno upoznaju s uputama i preporukama.

Za gostujuće navijače predviđen je prihvat od strane policijskih službenika na izlazu s autoceste A1- naplatna postaja Dugopolje.

Ulazi u stadion bit će otvoreni dva sata prije početka utakmice, od 15.30 sati, stoga policija poziva posjetitelje da dođu ranije, kako bi nakon obavljenih pregleda, provjera osoba i ulaznica mogli prije početka javnog okupljanja ući na stadion.

Vozače pak upozorava da vozila ne ostavljaju na mjestima gdje je zabranjeno zaustavljanje i pakiranje. Prometni redari, će zajedno s policijom, na dan održavanja javnog okupljanja, sankcionirati vozače nepropisno parkiranih vozila posebno u ulicama Zrinsko-Frankopanska, Hrvatske mornarice, VII Kaštela i Put Supavla, te će vozila za koja budu postojali uvjeti za premještanje biti premještena.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.