NASLJEDNICA LONGORIJE

Uoči Eurobasketa Parker uživa na jahti s djevojkom!

21.08.2013 u 15:28

  • +3

Tony Parker i djevojka u Saint Tropezu na jahti

Izvor: Guliver/Splash / Autor: KCS Presse / Splash News

Bionic
Reading

Jedna od najvećih europskih zvijezda u NBA-u Tony Parker, zvijezda San Antonio Spursa, tijekom priprema za Eurobasket koji 4. rujna započinje u Sloveniji našao je vremena i za odmor na luksuznoj jahti uz vino i novu djevojku

Kratku stanku tijekom priprema francuske reprezentacije 31-godišnji Parker iskoristio je kako bi uživao u moru i suncu u društvu djevojke Axelle Francine. Lokacija je bila Saint Tropez, popularna destinacija francuskog jet-seta u koji Parker, koji je nekoliko godina bio u braku s hollywoodskom glumicom Evom Longoriom, definitivno pripada.

Dodajmo kako će Parker u sezoni koja je ispred njega 'probiti' granicu od 100 milijuna dolara koliko je od 2001. zaradio kao igrač Spursa (do ove sezone zaradio je 95 milijuna!). Kada se tome doda novac od sponzora dolazi se do brojke na kojoj bi mu pozavidjeli mnogi poznati nogometaši.

Na prošlom Eurobasketu Francuska je osvojila srebrnu medalju tako da u Sloveniju ide s velikim ambicijama. Naravno, najviše se očekuje od Parkera koji je vođa ove sjajne generacije.