UDAR NA DALGLISHA

Unitedovi navijači brane Wengerovu čast

18.04.2011 u 17:07

Bionic
Reading

Rijetko viđen remi Arsenala i Liverpoola, koji nas je bolno podsjetio na meč s Turcima u Beču, okončan je verbalnom prepirkom trenera Wengera i Dalglisha

Arsenal je u dvoboju bez produžetaka poveo u 98. minuti i na kraju ispustio pobjedu. Frustracija trenera Wengera je bila očita, dok njegov kolega Dalglish skoro da nije zaplesao od sreće. Čim su krenuli u raspravu moglo se pretpostaviti da neće dobro završiti.

Wenger je kolegi spočitnuo da je sudac već trebao odsvirati kraj, a Dalglish je odgovorio da je penal bio čist. Kada je Wenger ponovio svoj stav Dalglish je konverzaciju završio s: 'Piss off, mate', ili 'Skini mi se, čovječe.' Pristojno rečeno.

Manchester United je tim golom Kuyta za 1:1 napravio golem korak prema 19. naslovu, ali njihovim navijačima u fokusu je nešto drugo.

Prema pisanju Daily maila, engleski savez je zatrpan dopisima navijača 'crvenih vragova' koji traže da Dalglish bude suspendiran, baš kao i njihova zvijezda Wayne Rooney koji je zbog psovanja u kameru morao propustiti polufinale FA kupa u kojemu je United poražen od gradskog rivala Cityja. Kada svog trenera neće braniti Arsenalovi navijači, svojevrsna podrška je, iako ih baš briga za Wengera, došla iz redova rivala.