450.000 EURA DUGA

Union Olimpija platila dugove i ostala u Euroligi

19.07.2012 u 19:12

Bionic
Reading

Zbog nagomilanih dugova od oko 450.000 eura 'zmajčekima' je od strane Fibe bilo zabranjeno dovođenje novih igrača, a u četvrtak su iz kluba objavili kako je kompletan iznos svih dugovanja isplaćen

Najtrofejniji slovenski košarkaški klub, ljubljanska Union Olimpija, izdala je priopćenje na klupskim internet stranicama u kojem navodi da su otplaćeni svi dugovi, te od idućeg tjedna mogu angažirati pojačanja.

Union Olimpija je tijekom prošle sezone zapala u ozbiljne financijske probleme, pa se momčad u drugom dijelu sezone potpuno igrački osula, a među onima koji su u to vrijeme napustili ljubljanski klub bio je i hrvatski reprezentativac Damir Markota.

Zbog nagomilanih dugova od oko 450.000 eura 'zmajčekima' je od strane Fibe bilo zabranjeno dovođenje novih igrača, a u četvrtak su iz kluba objavili kako je kompletan iznos svih dugovanja isplaćen. Radilo se o potraživanjima bivših igrača Vladimira Golubovića, Edina Bavčića i Dušana Đorđevića.

Učinjeno je to praktički u posljednji trenutak jer je Union Olimpiji Euroliga postavila utlimatum da riješi financijske probleme do 20. srpnja kako bi mogla potvrditi svoju B-licencu za natjecanje među europskom košarkaškom elitom.