to će biti spektakl

Ulaznice za utakmicu s Turskom u Osijeku razgrabljene za samo osam minuta

03.10.2023 u 17:47

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija 12. listopada u Osijeku na novoizgrađenoj Opus Areni igra utakmicu 5. kola kvalifikacija za plasman na EURO 2024. protiv Turske.

HNS je ulaznice za utakmicu Hrvatska - Turska (12. lipnja, 20.45 sati) u prodaju pustio danas, a svih je 13.000 karata razgrabljeno za samo osam minuta!

'Prema očekivanjima, interes za utakmicu Hrvatska - Turska višestruko je nadmašio kapacitet stadiona Opus Arena (koji je 13.000 gledatelja za ovu utakmicu) te su sve dostupne ulaznice prodane u razdoblju od 15:28 sati, kada je krenula prodaja, do 15:36 sati', objavio je HNS te pojasnio:

'U prodaji su bile ulaznice za sve četiri tribine, s time da je pet posto kapaciteta rezervirano za navijače turske reprezentacije. Ovisno o eventualno neiskorištenim (neplaćenim), a rezerviranim ulaznicama, moguće je da se narednih dana u sustavu za prodaju ulaznica pojavi još poneka ulaznica, no u svakom slučaju već sada znamo da nas protiv Turske čeka pun stadion. Koliko nas raduje takav interes navijača, istina je da je kapacitet Opus Arene premali za sve koji su ovom prigodom poželjeli gledati 'vatrene'. Stoga je i donesena odluka da se najvjernijim navijačima, njih 1000 s najviše utakmica u posljednjih pet godina, omogući kupnja ulaznica u pretprodaji, pri čemu je većina to pravo i iskoristila', zaključili su iz HNS-a.