NE IDU MU STRANI JEZICI

Ugledni trener pred otkazom jer nije u stanju naučiti engleski!?

04.04.2017 u 18:10

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama Guardiana, uprava Watforda razmišlja o otkazu Walteru Mazzarriju, unatoč solidnim rezultatima u Premiershipu ove sezone. Razlog? Još nije uspio naučiti engleski jezik iako je u klubu već gotovo godinu dana...

U Watfordu je dosta lako dobiti otkaz, unatoč solidnim rezultatima i osiguranja opstanka u Premiershipu. Tako je prošle sezone bez posla u lipnju ostao Quique Sanchez Flores koji je dobro vodio mali engleski klub, no uprava je htjela i više od plasmana iznad opasne zone.

Naslijedio ga je Walter Mazzarri, ugledni bivši trener Napolija i Intera koji također drži klub na sigurnoj udaljenosti od opasne zone, a pobjedom protiv Sunderlanda ovog vikenda zadržao je Watford na 12. mjestu ljestvice.

No, prema tvrdnjama Guardiana, uprava i njega namjerava smijeniti, unatoč rezultatima u skladu s kvalitetom igrača koje ima na raspolaganju. Razlog? Nije u stanju naučiti engleski jezik, iako je u klubu već gotovo godinu dana.

Drugi je problem talijanski stil nogometa koji se također ne sviđa Mazzarijevim poslodavcima. Od Waltera se očekuju 'prilagodbe' okolini ako želi i sljedeće sezone voditi klub, a eventualni porazi u završnici sezone mogli bi mu zapečatiti sudbinu i prije lipnja.

U svakom slučaju, Watford nije klub kojeg je lako trenirati...