psk_2

ULAZAK NA TEREN

UEFA započela istragu, Albanci se brane: Poduzete su sve potrebne mjere

  • Lu.K./Hina
  • Zadnja izmjena 16.06.2024 21:27
  • Objavljeno 16.06.2024 u 20:59
Bionic
Reading

Krovna europska nogometna federacija otvorila je disciplinsku istragu protiv Albanskog nogometnog saveza nakon nereda tijekom utakmice protiv Italije

UEFA je pokrenula disciplinski postupak protiv Albanskog nogometnog saveza (FSHF) zbog incidenata uključujući upad na teren i bacanje predmeta tijekom poraza od Italije (1:2) u subotu na Euru u Dortmundu.

Europsko nogometno tijelo priopćilo je u nedjelju da je također pokrenulo postupak zbog paljenja vatrometa od strane albanskih navijača tijekom utakmice skupine B, kao i 'prenošenja provokativne poruke neprimjerene sportskom događaju.' UEFA nije dala nikakve dodatne detalje o poruci koja je navodno poslana.

Glasnogovornik FSHF-a je u priopćenju naveo da planira dostaviti službeno priopćenje CEDB-u u roku koji je odredila UEFA.

'Želimo naglasiti da su poduzete sve potrebne mjere za uspješnu organizaciju utakmice', dodao je albanski glasnogovornik. 'Događaj je bio praznik europskog nogometa i nije se dogodio nikakav veći incident koji bi narušio pozitivnu atmosferu.'

  • +22
Italija - Albanija, Euro 2024 (15.6.2024.) Izvor: EPA / Autor: Daniel Dal Zennaro
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal