psk_2

MRAČNA STRANA EURA

Žestok okršaj srpskih i engleskih huligana, Vučićevog sina spasila policijska pratnja

  • Lu.K./Hina
  • Zadnja izmjena 16.06.2024 22:25
  • Objavljeno 16.06.2024 u 20:03
Bionic
Reading

Navijači engleske i srpske reprezentacije sukobili su se u Gelsenkirchenu uoči početka susreta tih dvaju reprezentacija na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. U okršaju je umalo sudjelovao i sin predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića

U Gelsenkirchenu su izbili sukobi između engleskih i srpskih navijača, neposredno prije utakmice na Europskom prvenstvu u tom gradu između reprezentacija dviju zemalja, priopćila je lokalna policija, a prenosi AFP.

Policija je dvije skupine razdvojila, rekao je glasnogovornik policije za AFP, dodajući da u ovoj fazi ne može dati nikakve dodatne pojedinosti o mogućim uhićenjima ili ozljedama.

Njemački dnevnik Bild objavio je slike na kojima se vidi tučnjava na terasi jednog restorana, prije svega sa stolicama, prije intervencije policije. Govori o nekoliko ozljeda i uhićenjima engleskih navijača. Novinar AFP-a primijetio je razbijeno staklo na terasi nakon incidenata i vidio grupu srpskih navijača koje je policija trebala ispratiti iz tog područja do stanice metroa, prisutnih u velikom broju.

U neredima je umalo sudjelovao i Danilo Vučić, sin predsjednika Republike Srbije. Vučić je uhvaćen kamerama u namjeri da se pridruži obračunu, ali ga je spriječila njegova službena policijska pratnja.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal