zamjena domaćinstva

U Zaprešiću se može igrati samo vaterpolo, a ne nogometna utakmica

12.12.2017 u 09:38

Bionic
Reading

Čelnici Intera zatražili su da se njihova utakmica četvrtfinala hrvatskog Kupa protiv Rijeke, koja se sutra treba odigrati u Zaprešiću, igra u Rijeci. Naime, teren u Zaprešiću gotovo da i ne postoji...

'Naš teren nije u dobrom stanju zbog naglog otapanja snijega, a prognoza najavljuje kišu. Ne želimo igrače izlagati opasnosti koju sa sobom nosi igranje utakmice na tako teškom, blatom natopljenom terenu', kazao je direktor Intera Branko Laljak svjestan kako sami sebi 'izbijaju' prednost u ovoj utakmici.

Naime, u četvrtfinalu Kupa igra se samo jedna utakmica, pa bi Rijeka kao domaćin bila u velikoj prednosti.

'Jasno nam je da time sami sebi smanjujemo šanse za prolaz u određenom postotku, ali to radimo zbog igrača i nogometa. Uostalom, tko kaže da ne možemo iznenaditi Rijeku, bez obzira gdje se igrala ta utakmica. Zbog igrača i nogometa je definitivno bolje da to bude na Rujevici', pojasnio je Branko Laljak u razgovoru za Novi list.

  • +16
Inter Zaprešić - Dinamo, 9. kolo HT Prve lige Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

U kakvom je lošem stanju teren u Zaprešiću kad padne kiša najbolje se može vidjeti u galeriji fotografije iznad, ali i na videu koji je snimljen proteklog vikenda.

Autor: youtube

Klubovi se slažu sa zamjenom domaćinstva, zahtjev je u ponedjeljak stigao do Davora Ivića, predsjednika Povjerenstva za Hrvatski nogometni kup te bi konačna odluka trebala biti donesena danas (utorak, 12. prosinca) tijekom dana.