NERVOZA KOD 'GRAĐANA'

U tunelu se zakačili Balotellli i Toure

12.03.2012 u 12:07

Bionic
Reading

Nedjeljno 28. kolo Premiershipa donijelo je brojne frustracije za nogometaše Manchester Cityja. Osim što su poraženi s 1-0 na gostovanju kod Swanseaja i izgubili vrh ljestvice, došlo je do sukoba između zvijezda kluba Marija Balotellija i Yaye Tourea

BBC navodi kako su zvijezde 'građana' počeli vikati jedan na drugoga na poluvremenu u tunelu, premda menadžer Roberto Mancini tvrdi da se ništa nije dogodilo.

'Ne, ne znam ništa o tome,' inzistiro je talijanski strateg.

Ako uistinu i ne zna ništa o tom incidentu, zacijelo zna da veznjak engleske reprezentacije Gareth Barry nije bio presretan kada ga je Mancini zamijenio sa Sergiom Agüerom nakon samo 37 minuta igre.

Napustio je Barry pritom travnjak Liberty Stadiuma vidno ljutit, a u prolazu je nešto prigovorio Mancinijevom pomoćniku Davidu Plattu.

Bio je to Cityjev drugi poraz u samo četiri dana, nakon istovjetnog 1-0 poraza od Sporting Lisabona u Europa ligi, a Mancini je objasnio da njegovi igrači očito osjećaju posljedice naporne sezone.

'Posljednja četiri dana bila su jako teška za mene. Možda smo bili umorni na samom startu. To je normalno nakon sedam mjeseci sezone budući igramo tri utakmice tjedno. Izgubili smo dvije utakmice u četiri dana i ovo je težak trenutak za nas.'