ZASLUŽAN ZA POBJEDU

U Splitu dobili novog junaka: Briljantan debi u dresu Hajduka!

12.08.2017 u 10:22

Bionic
Reading

Mladi Karlo Letica odradio je ovog petka protiv Slavena svoju prvu utakmicu na golu Hajduka i jedan je od najzaslužnijih za pobjedu...

Hajduk je poznat po proizvodnji odličnih golmana koji bi s vremenom postajali nezamjenjivi na golu reprezentacije, poput Stipe Pletikose i Danijela Subašića, a sljedeći na tom putu čini se da je Lovre Kalinić.

  • +3
HT Prva liga, 5. kolo: Hajduk - Slaven Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ovog petka na golu splitske momčadi debitirao je novi talent i odmah ugodno iznenadio. Riječ je o 20-godišnjem Karlu Letici koji je protiv Slavena sjajno branio, a njegove obrane udaraca Ivanovskog bile su ključne u minimalnom trijumfu Hajduka.

'Za ovo sam radio 15 godina. Bilo je malo pozitivne treme, što je i normalno. Prvi put sam zaigrao za Hajduk, za voljeni klub, tu sam od početka. Hvala Bogu sve je super ispalo,' izjavio je oduševljeni Letica nakon susreta.

Hajduk - Slaven 1:0 (5. kolo 2017./18., 11.8.), sažetak Autor: YouTube

Na treneru Carrillu je odluka hoće li u budućnim utakmicama dati priliku njemu ili prvom vrataru Stipici. Leticino vrijeme u svakom slučaju će jednog dana na Poljudu doći, prije ili kasnije...

Autor: YouTube