PRODAJA ZAVRŠENA

U samo četiri minute planule preostale ulaznice: Maksimir će protiv Benfice biti prepun...

01.03.2019 u 11:33

Bionic
Reading

Iz Dinama su ovog petka potvrdili kako su bile potrebne samo četiri minute kako bi bile prodane preostale utakmice za okršaj s Benficom u osmini finala Europske lige sljedećeg četvrtka (18:55, Arena sport 1)...

Ulaznice za povijesnu utakmicu prodane su u rekordnom roku. Naime, iako nije bilo jeftinijih ulaznica od onih po cijeni od 120 kuna prodana je velika većina već u prvih par dana pretprodaje, a u četvrtak su ostale samo one za tribinu sjever dolje.

  • +13
Navijači od rana jutra čekaju u redu za ulaznice u Maksimiru Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Za petak je bilo ostalo još samo pedesetak ulaznica, a iz kluba su potvrdili da su prodane već u prve četiri minute nakon otvaranja blagajne u 11 sati.

Tako je Dinamo uspješno prodao 25 tisuća ulaznica domaćim navijačima, a na južnoj tribini očekuje se i četiri tisuće gostujućih navijača.

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući sve utakmice Dinama, ekskluzivno možete u HD kvaliteti gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

U svakom slučaju, spektakl na travnjaku igrat će se u dostojnom okruženju, što će biti drago igračima obje momčadi, a posebno 'modrima' kojima treba huk s tribina kako bi ostvarili dobar rezultat protiv tako moćnog protivnika...