KRIVAC BENITEZ?

U Madridu ogorčenje: Ovakav Real ne pamtimo!

24.08.2015 u 16:49

Bionic
Reading

Real Madrid u prethodne tri sezone samo je tri utakmice odigrao 0:0, no ovog ljeta pod Rafom Benitezom već ih je skupio čak četiri, na užas madridskih navijača...

'Kraljevski klub' ne igra dobro ovog ljeta. Neučinkovitost je nova karakteristika Reala pod vodstvom Rafe Beniteza. Ako gledamo i pripremne utakmice, odigrala je madridska momčad čak četiri od devet utakmica 0:0 u posljednje vrijeme, a na njih pet nije zabila gol. Dakle, na više od pola.

U Madridu su očekivano ogorčeni nakon kiksa protiv Sportinga i kaskanja za Barcelonom već na početku prvenstva. Trener je pod enormnim pritiskom, jer klub je poznat po napadačkoj igri i velikom broju postignutih golova koji su i proslavili popularni trojac BBC (Bale-Benzema-Cristiano).

Kako otkriva španjolska Marca, Real je u posljednje tri sezone odigrao samo tri utakmice bez pogodaka. Prosječno bi prošlo šezdesetak utakmica između dvije utakmice bez golova 'kraljevskog kluba', da bi Benitez to uspio nadmašiti i to sa stilom u srpnju i kolovozu.

Liga je tek počela, trofeji se dijele tek na proljeće, no pitanje je hoće li Benitez biti u Madridu kad budu dijeljeni, jer klub je brz na davanju otkaza trenerima. U svakom slučaju, Karim Benzema vraća se u sljedećem kolu nakon ozljede, a Rafa se nada da će to biti točka prekretnice. No, igra definitivno ne štima i pred novim strategom Reala puno je posla...