barca nemoćna?

U Kataloniji već prekrižili Neymara: Situacija je jako ozbiljna!

21.07.2017 u 10:02

Bionic
Reading

Radio Katalonija tvrdi da je prelazak Neymara iz Barcelone u PSG '95% siguran', a o opasnosti gubitka brazilske zvijezde piše i dnevnik Sport. Hoće li se zaista ostvariti najveći transfer u povijesti?

Slavni 25-godišnji napadač stigao je u Barcelonu prije tri godine i s klubom osvojio Ligu prvaka, dvije Primere i tri Kupa kralja, a potkraj prošle godine potpisao je novi poboljšani ugovor pa se činilo da će dugo ostati na Camp Nouu.

  • +6
Neymar Izvor: Reuters / Autor: Sergio Perez

No, posljednjih dana rasplamsale su se glasine o njegovom prelasku u PSG koji je navodno spreman platiti odštetnu klauzulu od 225 milijuna eura te mu ponuditi rekordnu plaću kako bi karijeru nastavio u Parizu.

Iako je sam Neymar izjavio da je sretan u Barceloni, njegov otac čini se da u tajnosti pregovara s pariškim klubom. Dio katalonskih medija već je prekrižio Brazilca i piše o njegovoj potencijalnoj zamjeni: Dybali ili Coutinhu.

'Neymar 95% sigurno odlazi,' tvrdi na temelju svojih izvora Radio Katalonija, a o istoj temi raspisao se i dnevnik Sport.

'Situacija je ozbiljna, postoji realna mogućnost njegovog odlaska ovog ljeta,' piše spomenuti list.

U svakom slučaju, PSG bi u slučaju kupovine teško nadoknadio taj novac u skladu s financijskim Fair Playjom, no taj se propis Fife već znao uspješno izigravati pa nas rekordni transfer nikako ne bi iznenadio...